El nostre equip
El nostre equip

Preinscripció i matrícula escolar

Conscients de la importància per triar el col•legi dels nostres fills/es, oferim aquest espai amb allò que pot resultar útil per dur a terme la vostra elecció.
Proporcionem dos mitjans personalitzats de comunicació amb l’institució educativa. La videoconferència personalitzada atén individualment la família en un format que facilita la comunicació sense desplaçaments. Permet compartir el projecte educatiu, resoldre les inquietuds i necessitats de cada família.
La visita presencial s’organitza en grups reduïts amb famílies interessades per cada etapa educativa. Permet conèixer el projecte educatiu de les diferents etapes, l’equip directiu, parlar amb l’equip docent, fer un recorregut pels espais de l’escola i atendre les diferents qüestions que es plantegin durant la visita.
Seleccioneu aquella que sigui del vostre interès, o bé escolliu ambdues.

Podeu adreçar-vos directament a la informació de la matrícula escolar en el següent enllaç:

Videos Portes Obertes
Infantil
Infantil
Día a día P3
Día a día P3
Primaria
Primaria
Psicomotricitat
Psicomotricitat
Anglès
Anglès
Religió
Religió
Artístic
Artístic
Ed. Física
Ed. Física
Salut
Salut
Festes
Festes
Mares i Pares
Mares i Pares

Menjador

Presentació menjador

Informaciones del procés d'admissió

Aquest espai està dedicat a acompanyar a les famílies en el procés de Preinscripció i Matriculació. Hi trobareu la informació necessària per seguir el procés de la manera més senzilla possible.

Hi trobareu la informació necessària per seguir el procés de la manera més senzilla possible.

Codi del centre: 08026762 - La Presentació de la Mare de Déu

Per al segon cicle d’educació infantil, educació primària s’estableixen els calendaris següents:

La oferta inicial de places per a la preinscripció escolar del curs 2024-2025 és la següent:

MATRÍCULA ESCOLAR CURS 2024-2025

En aquest apartat es podrà consultar l'assignació al centre de l'alumnat de segon cicle d'educació infantil i educació primària i educació secundària.

El Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya ha creat una web del procés de Preinscripció i Matriculació.  Hi trobareu tota la informació sobre aquest procés: criteris que s'apliquen per resoldre situacions d'empat de les sol·licituds en el procés de preinscripció i matrícula, documents que cal aportar per realitzar la preinscripció i el calendari previst per fer la preinscripció i la matriculació del proper curs. Quan s'apropen les dates de matriculació, el Departament d'Ensenyament actualitza la informació.

Enllaç al web del Departament d'Ensenyament

https://preinscripcio.gencat.cat

Recordem que només es pot presentar una sol·licitud de preinscripció per alumne/a. En aquesta, s'hi poden indicar peticions d'admissió en diversos centres, sempre ordenats per ordre de preferència. La presentació de més d'una sol·licitud comporta la invalidació dels drets de prioritat que puguin correspondre.