extraescolares

Extraescolars

PLAY & SPEAK

“Play & Speak” és una extraescolar on els alumnes aprendran de manera amena i divertida més vocabulari, bona pronúncia, agudesa en l’entesa de la llengua i sobretot, s’iniciaran en l’aprenentatge d’una llengua bàsica i necessària de la manera més natural possible, adquirint en cada pas,  confiança i seguretat en si mateix/a.

El nou horari és els migdies, en horari comprès entre les 13 i les 15 hores, en grups de mitja hora, dos dies a la setmana, a concretar.

El nombre màxim d’alumnes per grup és de 6 i està dirigida als alumnes de P-3, P-4, P-5, 1r i 2n.

Aquesta activitat la realitza una mestra Especialista d’Anglès de l’escola , una hora setmanal. 

Aquest curs, com l’anterior, farem dues trobades amb els pares dels alumnes, per celebrar Easter (amb el Easter Bunny) i el tancament de curs  (com és habitual cada any).

Les sessions de “Play & Speak” comencen a l’octubre i finalitzen al maig.

SPEAKING TIME

L’objectiu de Speaking Time és el d’oferir la oportunitat als alumnes de C. Mitjà i Superior de posar en pràctica tots els conceptes,vocabulari,estructures gramaticals, en definitiva, tots els coneixements de la llengua anglesa que han estat aprenent i aprendran en les classes d’anglès curricular, en un espai i temps adequat per l’òptim aprenentatge de l’alumne/a.

Parlem d’espai i temps com a factors primordials que fa possible l’èxit d’aquesta activitat extraescolar. Les sessions són impartides dos cops per setmana amb una durada d’una mitja hora, temps suficient per demanar una bona concentració i participació activa a l’aula. L’avantatge és que l’alumne ha estat involucrat en tot aquest temps i quasi no se n’adona del temps que dura la sessió. Tot això provoca que marxi de la classe volent  quedar-se més estona, i que a la següent classe vingui amb una gran motivació i interès en involucrar-s’hi al 100%.

Les sessions Speaking time  comencen a l’octubre i finalitzen al maig.

En les dues activitats d’english es fa una petita trobada alumnes i pares cap a finals de maig, amb l’objectiu de compartir una sessió divertida d’english pares i fills.

Aquest any, ens reunirem per a la fira de Santa Llúcia per a cantar tots junts Christmas Carols.