Noticias

Celebrem la festa de la nostra escola amb jocs i danses

El passat divendres dia 19 de novembre vam celebrar la festa de La Presentació a l’escola i durant el matí les nenes i els nens van poder visitar MÓN AVENTURA, el parc d’atraccions en què es va convertir aquest any el nostre Esportdiver, l’activitat d’Educació Física en la que la classe de Sisè de Primària organitza jocs per a tota l’escola. 

A la tarda, des de l’àrea d’Educació Musical, tots els cursos van presentar diferents danses en motiu de la celebració de Santa Cecília, patrona de la música.

Pel que fa a l’Esportdiver d’aquest curs, hem volgut construir un parc temàtic a l’escola ple d’atraccions relacionades amb diferents moments de la història de la humanitat. I com tots els parcs temàtics, el nostre també ha tingut una mascota: la Mica que ens ha acompanyat durant aquests dies visitant les classes.

Però… us heu preguntat com seria un dia a MÓN AVENTURA…?

Un parc ple de mòmies i faraons egipcis. Ple de dracs, princeses i reis que viuen en castells medievals. Un lloc on poder fer un safari fotogràfic en plena sabana africana; un parc on viure el més esbojarrat rodeo del Far West americà. Un espai on poder ajudar a un emperador xinès a recollir mandarines i al cap de poc, viatjar a l’antiga Roma per tal de carregar les àmfores al vaixell el més ràpid possible i en equip! En definitiva, un parc on hi conviuen dinosaures prehistòrics i coets voladors: des dels inicis de la humanitat al futur més immediat!

Tot això és difícil de resumir però ho hem intentat en aquest vídeo.Esperem que us agradi!